Keuze uit 5 Races op 5 GP Circuits in 5 Landen !

2012 - 2013 - 2014

2012

EYBIS had  - begin 2012 - met de POWERTROPHY, een reeks zeer aantrekkelijke endurance wedstrijden voor de snellere amateur circuitrijder gelanceerd. De wedstrijden werden dat jaar verreden op 5 GP circuits in 5 landen.

 

Er kon deelgenomen worden aan 1 of meerdere races, met teams van 2 piloten, die 1 of 2 motoren bemanden.


De eerste wedstrijd werd verreden op 21 April 2012, op Magny-Cours. Dit was precies een week na de immens populaire Bol d'Or, die elk jaar ginds verreden wordt.


Door àlle belangrijke, spannende aspecten van deze prestigieuze WK Endurance wedstrijd te integreren in de "
EYBIS 4 hours of Magny-Cours" werd het een heuse "mini Bol d'Or" voor amateurs.

 

Net zoals bij de Bol d'Or werd er gekozen voor Magny-Cours als circuit, voor een Le Mans start, voor het rijden van een deel van de wedstrijd 's nachts (start om 19u, zonsondergang om 20u53, finish om 23u), en voor hetzelfde (verlichte) podium, waar elk jaar ook de besten van het WK Superbike de champagne laten vloeien.

 

Het hoogtepunt van het jaar werd de "EYBIS 3 hours of Nürburgring", waar we - voor deze eerste editie - meteen 82 deelnemende piloten, verdeeld over 41 teams, mochten verwelkomen.

 

2013

 

Onder druk van "belangengroepen", beperkten we ons in 2013 tot 1 wedstrijd: de "EYBIS 300 km Luis CARREIRA" in Portimao, op 5 oktober. Het werd een gigantisch succes met 78 rijders van 12 nationaliteiten, verdeeld over 39 deelnemende teams.

 

2015

 

Na het gigantisch succes van twee jaar geleden op Portimao (78 rijders van 12 nationaliteiten, verdeeld over 39 deelnemende teams), beperken we ons ook in 2015 tot 1 wedstrijd: de "EYBIS 300 km Luis CARREIRA" in Portimao, op zaterdag 3 oktober 2015.

  

Hogere kaart biedt u fantastische mogelijkheden!

Elk rood bolletje stelt een circuit voor. Indien u er met de computermuis over gaat, verschijnt de naam van het circuit. Klikt u op het rode bolletje, dan verschijnt er een venstertje met koppelingen naar alle mogelijke info eromtrent: een routeplanner heen en terug, een omschrijving van het circuit, een overzicht van de overnachtingsmogelijkheden in de omgeving ervan, en beeldmateriaal van eerdere POWERTROPHY races alginds.

 

Gebruik - links op de kaart - de vertikale regelaar om in- of uit te zoomen.

Klik met de computermuis op de kaart en versleep ze indien het circuit uit beeld verdwijnt.

 

Gebruik rechts bovenaan de kaart de knoppen "Map", "Satellite" en "Hybrid" om te kiezen voor de wegenkaart, de satelietfoto of de combinatie van beiden.

Meer en meer circuits worden via satelietfoto's in hoge resolutie weergegeven en kun je zo zeer gedetailleerd bekijken.

 

Veel plezier!